Dags att boka Korvfestivalen

Du som säljer eller på annat sätt jobbar med korv eller tillbehör till korv är varmt välkommen som utställare på Korvfestivalen som äger rum 12-13 mars 2016 på Nacka Strandsmässan i Stockholm.

Tusentals korvälskare får under två festliga, innehållsrika och spännande dagar smaka, köpa, lära sig och prata om korv.

Festivalen äger rum den 12-13 mars 2016 på Nacka Strandsmässan i Stockholm. Boka utställarplats och möt tusentals besökare som älskar korv i alla dess former.

Nytt för i år: bjud på korv under festivalen

Den stora nyheten för Korvfestivalen 2016 är att du också tillåts sälja korv som får förtäras inom mässans lokaler, exempelvis kan du erbjuda en bricka/assiett med dina korvar/olika tillbehör. Dessutom serverar festivalen ett antal mikrobryggda öl, allt för att höja stämningen och visa hur goda kvalitetskorvar passar ihop med god öl.

Aktuellt

Charkuterier är resurssmart mat

I två nya filmer tittar vi närmare på tillverkningen av olika lufttorkade delikatesscharkuterier tillsammans med kocken och nordiska mästaren i matlagning, Desirée Jaks.

Midsommar behöver de betande djuren Lamm i hage med gullvivor

Midsommar behöver de betande djuren

Hur lätt går det egentligen att hitta de traditionella midsommarblommorna idag, när allt fler arter är hotade? Midsommar behöver de betande djuren!

Scroll to Top