Vinterrepris om svenska grisar

Med hela Sverige inbäddat i snö lyssnar vi på podsändningen av radioprogrammet Meny från julveckan, om svenska grisar som mår bra.

I ett reportage från Forsa gård i Dalarna där Maria och Anders Engvall föder upp kravgrisar lär vi oss mycket om grisar och hur de föds upp enligt Kravs regler i Sverige. Lyssna gärna på mp3-filen nedan och njut av vintern så länge den varar. Cirka 17 minuter in i programmet startar reportaget.

Aktuellt

Charkuterier är resurssmart mat

I två nya filmer tittar vi närmare på tillverkningen av olika lufttorkade delikatesscharkuterier tillsammans med kocken och nordiska mästaren i matlagning, Desirée Jaks.

Midsommar behöver de betande djuren Lamm i hage med gullvivor

Midsommar behöver de betande djuren

Hur lätt går det egentligen att hitta de traditionella midsommarblommorna idag, när allt fler arter är hotade? Midsommar behöver de betande djuren!

Scroll to Top