Generation Z om mat och måltider: trender, beteenden och påverkansfaktorer.
År 2020 blev ett år som inget annat, men hur har pandemiåret påverkat generation Z? Vad associerar unga med hållbar mat idag? Har inställningen till självförsörjning förändrats? Vad tycker de unga om svenskt jordbruk och tycker de att svenskproducerade livsmedel har hög kvalitet?
Välkommen till Svenskt Kötts webinar med Sara Fröling Lind, expert på livsstil- och kommunikationsfrågor på Ungdomsbarometern. Hon kommer bland annat berätta om hur pandemin påverkat ungas synsätt och livsstil och hur det i sin tur påverkar deras matkonsumtion. Hon kommer också berätta om vad de planerar att göra mer eller mindre av framåt och vad det kan få för konsekvenser för branschen.
Om Ungdomsbarometern:
Ungdomsbarometern är Sveriges ledande analysföretag inom områden som påverkas av vad unga tycker, tänker och gör! Sedan 1991 har Ungdomsbarometern arbetat med att kartlägga attityder och beteendemönster bland svenska ungdomar. Varje år genomför Ungdomsbarometern Sveriges största ungdomsstudie för att studera ungas beteende, värderingar och preferenser.
När: Tisdag 23 mars
Tid: 08:30 till cirka 09:30
Var: Online
Anmäl dig nedan
Ett bekräftelse-mail skickas till dig när du anmält dig. Har du inte fått det? Kolla i ditt spamfilter.