Ungdomsbarometern 2021

Generation Z om mat och måltider: trender, beteenden och påverkansfaktorer.

År 2020 blev ett år som inget annat, men hur har pandemiåret påverkat generation Z? Vad associerar unga med hållbar mat idag? Har inställningen till självförsörjning förändrats? Vad tycker de unga om svenskt jordbruk och tycker de att svenskproducerade livsmedel har hög kvalitet?

Välkommen till Svenskt Kötts webinar med Sara Fröling Lind, expert på livsstil- och kommunikationsfrågor på Ungdomsbarometern. Hon kommer bland annat berätta om hur pandemin påverkat ungas synsätt och livsstil och hur det i sin tur påverkar deras matkonsumtion. Hon kommer också berätta om vad de planerar att göra mer eller mindre av framåt och vad det kan få för konsekvenser för branschen.

Om Ungdomsbarometern:
Ungdomsbarometern är Sveriges ledande analysföretag inom områden som påverkas av vad unga tycker, tänker och gör! Sedan 1991 har Ungdomsbarometern arbetat med att kartlägga attityder och beteendemönster bland svenska ungdomar. Varje år genomför Ungdomsbarometern Sveriges största ungdomsstudie för att studera ungas beteende, värderingar och preferenser.

När: Tisdag 23 mars

Tid: 08:30 till cirka 09:30

Var: Online


Anmäl dig nedan

* Obligatoriska fält

Ett bekräftelse-mail skickas till dig när du anmält dig. Har du inte fått det? Kolla i ditt spamfilter.

Aktuellt

Hur mycket kött äter vi? Förhållanden mellan konsumtion och kostråd 2023

Hur mycket kött äter vi?

Jordbruksverkets statistik visar hur mycket kött vi äter i Sverige och hur nära vi ligger kostråden för vår konsumtion 2023.

Svenskt Kött på TikTok

Svenskt Kött på TikTok

Nyligen la vi till en kanal bland våra sociala medier och numera finns Svenskt Kött på TikTok.

Rulla till toppen