Se lunchen på Grisföretagardagen!

Svenskt kött bad Klas Lindberg, medlem i Svenska Kocklandslaget att sno ihop något gott till Grisföretagardagen. Se själv hur det gick till - given succé!

Nu var det förstås inte bara att sno ihop. Det ligger mycket arbete bakom en lunch för 500 sittande gäster. Klas och ett duktigt gäng på Sodexo AB – Elmia Restaurangerna gjorde ett kanonjobb som uppskattades mycket av deltagarna. Vad bjöds det på då? Jo, kryddstekt karré från Guldgris, äpple- och timjankorv samt mör sylta. Pumpapuré, syrliga höstgrönsaker och sky med brynt smör.

Mer om Grisföretagardagen

Aktuellt

Charkuterier är resurssmart mat

I två nya filmer tittar vi närmare på tillverkningen av olika lufttorkade delikatesscharkuterier tillsammans med kocken och nordiska mästaren i matlagning, Desirée Jaks.

Midsommar behöver de betande djuren Lamm i hage med gullvivor

Midsommar behöver de betande djuren

Hur lätt går det egentligen att hitta de traditionella midsommarblommorna idag, när allt fler arter är hotade? Midsommar behöver de betande djuren!

Scroll to Top