Recept med nygamla nötköttsdetaljer

Prova på något nytt med styckningsdetaljer som inte synts i butikernas hyllor på länge. Nu är de på väg tillbaka.

I samarbete med Expressens matmagasin Mitt Kök publicerar vi nya recept skapade av Tommy Myllymäki.

Det karaktäristiska för dessa detaljer är den tydliga köttsmaken och mörheten med en aning tuggmotstånd. Det är enkla och härligt goda recept på de nygamla styckningsdetaljerna njurtapp, flankstek, oxkind och även ett smaskigt recept med nötfärs. Fråga hos en välsorterad handlare om det är svårt att hitta någon av detaljerna.

Smaklig spis!

» Till recepten

Aktuellt

Ko i skogen

Därför gör svenskt kött skillnad

Ofta kritiseras kött när man pratar om klimat, men det är skillnad på kött och kött. Skillnaden är stor mellan svenskt kött och kött från EU eller övriga delar av världen.

Quiche Lorraine med spenat, purjolök och sidfläsk

Våra 7 bästa recept på goda pajer

Får vi slå ett slag för pajen? Paj är gott, enkelt att laga och passar lika bra till vardag som fest. Här bjuder vi på våra 7 bästa recept på goda pajer.

Rulla till toppen