Prata fransyska med oss på Årets Kock!

På torsdag smäller det - finalen i Årets Kock går av stapeln i Annexet, Globen i Stockholm. Kom dit och prata fransyska, titta på styckning av fransyska och smaka på fransyska. Varmt välkommen!

Under tiden som de tävlande tillagar sina rätter i finalen av Årets Kock 2016, SM i professionell matlagning, finns Svenskt kött på plats som stolt sponsor under hela tävlingsdagen. 

Styckning och provsmakning av fransyska 

I montern visar köttgesällen Eric Persson hur man detaljstyckar fransyska i de tre delarna och det bjuds även på smårätter av fransyska, signerade Fredrik Eriksson och Petter Danielsson, kock och platschef på Långbro värdshus systerrestaurang Asplund i Solna.

  • Var: Annexet, Globen, Stockholm
  • När: Tävlingshallen håller öppet mellan 9.00 och 16.00 torsdag den 11/2 och i Svenskt kötts monter styckas och demonstreras fransyska följande tider:
    – 10:00
    – 11:30
    – 13:30
    – 14:30

Mer information om fransyska

Aktuellt

En mångfald av betesdjur skapar mångfald av växter

Mångfald av betesdjur skapar mångfald av växter

En mångfald av betesdjur skapar ännu högre mångfald bland växter och andra arter. Djurens betande gör att ingen växt kan ta överhanden eftersom de ständigt betas ner, så att många arter kan samsas på liten yta. Men nötdjur, får och hästar betar intressant nog på olika sätt.

Scroll to Top