Prata fransyska med oss på Årets Kock!

På torsdag smäller det - finalen i Årets Kock går av stapeln i Annexet, Globen i Stockholm. Kom dit och prata fransyska, titta på styckning av fransyska och smaka på fransyska. Varmt välkommen!

Under tiden som de tävlande tillagar sina rätter i finalen av Årets Kock 2016, SM i professionell matlagning, finns Svenskt kött på plats som stolt sponsor under hela tävlingsdagen. 

Styckning och provsmakning av fransyska 

I montern visar köttgesällen Eric Persson hur man detaljstyckar fransyska i de tre delarna och det bjuds även på smårätter av fransyska, signerade Fredrik Eriksson och Petter Danielsson, kock och platschef på Långbro värdshus systerrestaurang Asplund i Solna.

  • Var: Annexet, Globen, Stockholm
  • När: Tävlingshallen håller öppet mellan 9.00 och 16.00 torsdag den 11/2 och i Svenskt kötts monter styckas och demonstreras fransyska följande tider:
    – 10:00
    – 11:30
    – 13:30
    – 14:30

Mer information om fransyska

Aktuellt

Flankstek teriyaki med nudel och grönsakswok

Är kött dåligt för hälsan?

Ofta framställs rött kött som cancerframkallande och att det är ett livsmedel att undvika. Men stämmer det? Eller är kött bra för hälsan?

Glömt lamm med pasta, gremolata och riven ost

Våra bästa tips på recept för höstlovet

Här är våra bästa tips på recept för höstlovet som ger inspiration och hjälper dig med maten. Långkok på lamm, snabb och god vardagsmat eller tips för utflykten.

Scroll to Top