Möt oss på Gastro Nord

Genom ett samarbetet med Martin & Servera finns vi på plats i deras monter på Gastro Nord och pratar styckning och köttkvalitet. Varmt välkommen dit!

Vid fyra tillfällen pratar köttgesäll Eric Persson köttkvalitet tillsammans med Andreas Hedlund, Årets kock 2002 respektive Karl Ljung, Årets Kock 1999.

Kom och träffa oss där och passa på att ta en titt på våra nya styckningsscheman.

Var, när hur?

  • Plats: Stockholmsmässan, Martin &v Serveras monter A28:20
  • Tid: tisdag den 24 april kl 11:00 och 13:00, torsdag den 26 april kl 12:00 och 16:00

Varmt välkomna!

Läs mer

Aktuellt

Charkuterier är resurssmart mat

I två nya filmer tittar vi närmare på tillverkningen av olika lufttorkade delikatesscharkuterier tillsammans med kocken och nordiska mästaren i matlagning, Desirée Jaks.

Midsommar behöver de betande djuren Lamm i hage med gullvivor

Midsommar behöver de betande djuren

Hur lätt går det egentligen att hitta de traditionella midsommarblommorna idag, när allt fler arter är hotade? Midsommar behöver de betande djuren!

Scroll to Top