Köttskola med Mitt Kök: nötkött

Dagens köttskola handlar om nötkött och sänds i Mitt Kök i TV4:s Nyhetsmorgon.
Nöt styckning

Kocken Tommy Myllymäki och köttexpert Eric Persson har tagit fram en rostbiff från ko. Eric visar hur man kan stycka ut den fina möra detaljen rostas, som skivas och som Tommy sedan steker med timjan och vitlök i pannan.

Tittarna får också lära sig hur och varför man alltid ska skära kött tvärs emot fibrerna.

Läs mer

Aktuellt

Ko i skogen

Därför gör svenskt kött skillnad

Ofta kritiseras kött när man pratar om klimat, men det är skillnad på kött och kött. Skillnaden är stor mellan svenskt kött och kött från EU eller övriga delar av världen.

Quiche Lorraine med spenat, purjolök och sidfläsk

Våra 7 bästa recept på goda pajer

Får vi slå ett slag för pajen? Paj är gott, enkelt att laga och passar lika bra till vardag som fest. Här bjuder vi på våra 7 bästa recept på goda pajer.

Rulla till toppen