Idag är det sandwichens dag

Just nu är det höstlov i vårt avlånga land och vad passar bättre till en utflykt än mackor i matsäcken? Vi har samlat ihop våra godaste recept med både traditionella sandwichar och matiga mackor.

En traditionell sandwich består av två skivor bröd med pålägg emellan. Det sägs att maträtten uppfanns av earlen av Sandwich som brukade beställa kött stoppat mellan två bitar bröd, och när någon annan ville beställa samma rätt brukade de säga ”som Sandwich”. För den som vill hålla på traditionen har vi ett fantastiskt gott recept på en pulled pork sandwich som är ett roligt alternativ på hur pulled pork kan serveras. 

Man behöver kanske inte vara så strikt för att uppmärksamma den här dagen. I vår receptbank har vi många recept på olika typer av mackor och där finns det garanterat något för alla. Här har vi samlat några recept med härligt matiga mackor som till exempel varm skinkmacka med chilikeso, rostbiffssub och köttbullemacka.

Aktuellt

Spenatsoppa med skinkrester

Ta vara på julens rester

Ta vara på julens rester och omvandla skinka, köttbullar och korv till nya rätter med hjälp av smarta tips och både goda och festliga recept.

Scroll to Top