ICA Kvantum i Kungsbacka Årets kött- och charkuteriavdelning

Svenskt Kött gratulerar ICA Kvantum i Kungsbacka som på Dagligvarugalan utsågs till Årets Kött- och Charkuteriavdelning 2013. - Det är roligt att se den kreativitet i köttdisken som ICA Kvantum i Kungsbacka har, säger Svenskt Kötts VD Maria Forshufvud.

Svenskt Kött är stolt sponsor till kategorin Årets Kött- och
Charkuteriavdelning på Dagligvarugalan som hölls i går kväll den 12
september.

– För oss känns det naturligt att sponsra Årets Kött-
och Charkuteriavdelning. På så sätt vill vi lyfta fram en av de mest
spännande avdelningarna i butiken*, menar Maria Forshufvud.

Motivering
för priset lyder: ”Denna butik har en kött- och charkuteriavdelning där
medarbetare, sortiment, exponering och säljteknik håller högsta nivå.
Här får kunderna kunskap inom kött och charkuterier som svarar mot alla
deras inköpsbehov.”

Anette Andersson som är säljledare för kött
och delikatess på ICA Kvantum i Kungsbacka tog emot priset tillsammans
med butikens styckmästare och avdelningsansvarig Bruno Tschanz.

Kunnig personal är styrkan


Vi köper mycket lokalt kött och pratar gärna kött och styckdetaljer med
våra kunder, berättar Anette Andersson. Vår styrka är att ha kunnig
personal bakom disken.

– Kunderna lär sig och blir mer nyfikna ju
mer vi har att berätta, säger Bruno Tschanz. Många känner trygghet i
att handla just svenskt kött.

Mer information

*En
majoritet av svenskarna uppfattar charkdisken som den mest spännande
disken i matbutiken och att det är viktigt att ha charkvaror hemma i
kylskåpet, enligt en undersökning av United Minds från 2011.

Läs mer

Aktuellt

Scroll to Top