Ica Kvantum Landvetter blev Årets Kött- och charkuteriavdelning 2016

Igår kväll korades Ica Kvantum Landvetter till Årets kött & charkuteriavdelning på Dagligvarugalan.

”Här finns medarbetare som ger det lilla extra och kryddar med butiksegna recept och regelbundet utbytta skyltar. Avdelningen som har blivit en naturlig samlingsplats i butiken har fokus på svenskt, lokalt och ekologiskt. Med engagemang, kompetens och glädje har butiken skapat en avdelning som ligger i framkant.” 

Svårare än så behöver det inte vara, tyckte juryn som bestod av Elisabet Qvarford, vd Svenskt kött, Eric Persson, food and strategy consulting, Crossover Creative, Ingela Stenson, omvärldsanalytiker United Minds, Richard Singbrant, försäljningschef färskvaror på Ica Maxi Malmö och Joachim Björk, Fri Köpenskap (ordförande).

Svenskt kött sponsrar kategorin

ICA Kvantum, Landvetter, har korats till Årets Kött- & charkuteriavdelning! Svenskt kött är mycket stolta över att vara kategorisponsor till Årets Kött- och Charkuteriavdelning i Dagligvarugalan. Vi vill rikta ett stort och varmt grattis även till de övriga finalisterna City Gross, Linköping och Ica Kvantum Varberg som inspirerar genom sitt engagemang och sin stora kunskap om kött och charkuterier.

Du kan läsa om alla vinnare i galan på friköpenskap.se

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email