Beställ styckningsscheman – bra deal ända fram till nyår!

Just nu behöver du bara betala fraktavgiften för våra populära styckningsscheman. Passa på att beställa nya nu! Erbjudandet gäller fram till årsskiftet.

Styckningsscheman från Svenskt kött har många användningsområden. De har hittats på allt från Moderna museets restaurang, på väggen i mänger av livsmedelsbutiker och kötthandlare till köksväggen hos vanliga nördiga konsumenter. 

Det ligger i tiden att ta vara på allt och vara resursmedveten. Med kunskap om var detaljerna sitter blir det lättare att förstå deras egenskaper för tillagning. Genom att lyfta fram kunskapen om kött vill vi stimulera till intresse för matlagning av alla detaljer.

Styckningsschemana uppdaterades senast för ett par år sedan med internationella influenser, samt inälvor, fett och ben. De utgår på klassiskt vis från djurkroppens anatomi och adderar sedan styckningsdetaljerna. De finns för nöt, gris och lamm i storlek 70×100 cm och går att beställa här.

Passa även på att beställa våra broschyrer om Svenskt griskött, Svenskt nötkött och Svenskt lammkött med härliga recept och beskrivningar av styckningsdetaljer. Även för dessa betalar du endast frakt- och expeditionsavgift. Till shoppen!

Aktuellt

Scroll to Top