Beställ styckningsscheman – bra deal till sista maj!

Just nu behöver du bara betala frakt- och expeditionsavgift för våra populära styckningsscheman. Passa på att beställa nya nu! Erbjudandet gäller fram till sista maj.
Gris styckschema

Svenskt Kötts styckningsscheman har många användningsområden. De har hittats på allt från Moderna museets restaurang, på väggarna i livsmedelsbutiker och hos kötthandlare till köksväggen hos vanliga nördiga konsumenter.

Det ligger i tiden att ta vara på allt och vara resursmedveten. Med kunskap om var detaljerna sitter blir det lättare att förstå deras egenskaper för tillagning. Genom att lyfta fram kunskapen om kött vill vi stimulera till intresse för matlagning av alla detaljer.

Våra styckningsscheman uppdaterades för ett par år sedan med internationella influenser, samt inälvor, fett och ben. De utgår på klassiskt vis från djurkroppens anatomi och adderar sedan styckningsdetaljerna. De finns för nöt, gris och lamm i storlek 70×100 cm och går att beställa här.

Passa också på att beställa våra broschyrer Köttskolan: griskött, Köttskolan: nötkött och Köttskolan: lammkött med härliga recept och beskrivningar av styckningsdetaljer. Även för dessa betalar du endast frakt- och expeditionsavgift. Till shoppen!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email