Lammsouvas provençale
Lammsouvas provencale är en fransk klassiker med smak av svensk vildmark. Souvas brukar vanligtvis vara saltat och lätt rökt renkött.
Lammsouvas provencale är en fransk klassiker med smak av svensk vildmark. Souvas brukar vanligtvis vara saltat och lätt rökt renkött.
Fyll dessa Gözleme med två olika fyllningar, en med köttfärs och en med spenat och fetaost. Gözleme är turkiska flatbröd, här tillagade på stekhäll.
Bao med sötsyrligt klibbigt fläsk nötter och gurka är en vietnamisisk rätt. Det är ångade luftiga bullar som fylls med läckra tillbehör.
Okonomiyaki är en japansk kålpannkaka som serveras med bland annat bacon, okonomiyakisås och koriander.
Biff Rydberg på stekhäll är kanske världens godaste rätt och som gjord för att tillaga på en stekhäll. Allt-i-ett-lyx, helt enkelt.
Ginflamberad tartar på fjällko är nästan så lyxigt som det kan bli en sommarkväll när du lagar mat på stekhällen.