Uppdaterat om styckning

Inte bara bilder på styckningsdetaljer utan även texterna om dem är nu uppdaterade på webben i ett samarbete med Jens Linder.

Svenskt kött har bearbetat och förnyat texterna om alla styckdetaljer för nöt, gris och lamm i samarbete med kocken och matjournalisten Jens Linder. Nu finns de tillsammans med nya bilder från styckningsscheman uppe på webbplatsen.

Det är överskådligt och inspirerande för den som vill lära sig mer om varje styckdetalj och dess egenskaper. Här finns svar på hur du bäst tillagar varje detalj, hur du hittar den i butiken och detaljerad info om var på djuret den sitter. Natruligtvis finns också recept kopplade till artiklarna.

Kolla in nya avdelningen Styckdetaljer

Aktuellt

Charkuterier är resurssmart mat

I två nya filmer tittar vi närmare på tillverkningen av olika lufttorkade delikatesscharkuterier tillsammans med kocken och nordiska mästaren i matlagning, Desirée Jaks.

Midsommar behöver de betande djuren Lamm i hage med gullvivor

Midsommar behöver de betande djuren

Hur lätt går det egentligen att hitta de traditionella midsommarblommorna idag, när allt fler arter är hotade? Midsommar behöver de betande djuren!

Scroll to Top