Intresset för styckningsdetaljer har ökat kraftigt de senaste åren.
Trenden kring ”nose to tail-köket” – att ta vara på allt kött –
inspirerar.
Svenskt kötts nya styckningsscheman utgår på klassiskt vis från djurkroppens anatomi och adderar sedan styckningsdetaljerna. De går att beställa som affischer i olika storlekar eller ladda ner i A4-format här på webbplatsen.
Välj bland olika storlekar och grad av styckning
- Styckningsschema med slaktkropp,anatomi och detaljer i format 70×100 cm. Ett för varje köttslag, gris, nöt och lamm
- Styckningsschema med slaktkroppar och anatomi i format 50×70, samlat gris, nöt och lamm
- Styckningsschema med slaktkropp och anatomi i format 50×70, avtorkningsbart, passar bra för restaurang. Ett för varje köttslag, gris, nöt och lamm
- Styckningsscheman med slaktkropp och anatomi i A4-format som PDF. Ett för varje köttslag, gris, nöt och lamm
Beställ och läs mer
- Ladda ner styckingsscheman i A4-format som PDF:er
- Beställ styckningsscheman som afficher här
- Läs om styckdetaljer här på webbplatsen