Styckningsscheman för alla tillfällen

Stora scheman med alla detaljer finstyckade eller lite mindre som är avtorkningsbara för restaurang. Vi har affischer för alla och en del hör av sig med beställningar för att rama in och sätta upp på köksväggen.
Nöt styckning

Intresset för styckningsdetaljer har ökat kraftigt de senaste åren.
Trenden kring ”nose to tail-köket” – att ta vara på allt kött –
inspirerar.

Svenskt kötts nya styckningsscheman utgår på klassiskt vis från djurkroppens anatomi och adderar sedan styckningsdetaljerna. De går att beställa som affischer i olika storlekar eller ladda ner i A4-format här på webbplatsen.

Välj bland olika storlekar och grad av styckning

  • Styckningsschema med slaktkropp,anatomi och detaljer i format 70×100 cm. Ett för varje köttslag, gris, nöt och lamm
  • Styckningsschema med slaktkroppar och anatomi i format 50×70, samlat gris, nöt och lamm
  • Styckningsschema med slaktkropp och anatomi i format 50×70, avtorkningsbart, passar bra för restaurang. Ett för varje köttslag, gris, nöt och lamm
  • Styckningsscheman med slaktkropp och anatomi i A4-format som PDF. Ett för varje köttslag, gris, nöt och lamm

Beställ och läs mer

Aktuellt

Charkuterier är resurssmart mat

I två nya filmer tittar vi närmare på tillverkningen av olika lufttorkade delikatesscharkuterier tillsammans med kocken och nordiska mästaren i matlagning, Desirée Jaks.

Midsommar behöver de betande djuren Lamm i hage med gullvivor

Midsommar behöver de betande djuren

Hur lätt går det egentligen att hitta de traditionella midsommarblommorna idag, när allt fler arter är hotade? Midsommar behöver de betande djuren!

Scroll to Top