Styckningsscheman för alla tillfällen

Stora scheman med alla detaljer finstyckade eller lite mindre som är avtorkningsbara för restaurang. Vi har affischer för alla och en del hör av sig med beställningar för att rama in och sätta upp på köksväggen.
Nöt styckning

Intresset för styckningsdetaljer har ökat kraftigt de senaste åren.
Trenden kring ”nose to tail-köket” – att ta vara på allt kött –
inspirerar.

Svenskt kötts nya styckningsscheman utgår på klassiskt vis från djurkroppens anatomi och adderar sedan styckningsdetaljerna. De går att beställa som affischer i olika storlekar eller ladda ner i A4-format här på webbplatsen.

Välj bland olika storlekar och grad av styckning

  • Styckningsschema med slaktkropp,anatomi och detaljer i format 70×100 cm. Ett för varje köttslag, gris, nöt och lamm
  • Styckningsschema med slaktkroppar och anatomi i format 50×70, samlat gris, nöt och lamm
  • Styckningsschema med slaktkropp och anatomi i format 50×70, avtorkningsbart, passar bra för restaurang. Ett för varje köttslag, gris, nöt och lamm
  • Styckningsscheman med slaktkropp och anatomi i A4-format som PDF. Ett för varje köttslag, gris, nöt och lamm

Beställ och läs mer

Aktuellt

Bild från frukostseminariet: Varför dyker Vego?

Varför dyker vego?

Svenskt Kött anordnade frukostseminariet ”Varför dyker vego?” där en panel diskuterade vad vi äter och varför.

Hur mycket kött äter vi? Förhållanden mellan konsumtion och kostråd 2023

Hur mycket kött äter vi?

Jordbruksverkets statistik visar hur mycket kött vi äter i Sverige och hur nära vi ligger kostråden för vår konsumtion 2023.

Rulla till toppen