SIK söker expert inom kött och chark

SIK – Institutet för Livsmedel och Bioteknik AB söker en ny medarbetare som är expert på kött och chark.

SIK söker en kött- och charkspecialist med intresse för process- och produktutveckling, problemlösning och utbildning. Arbetet innebär att utveckla, driva och hålla ihop kompetensen inom kött- och charkområdet på SIK.

Är du intresserad av jobbet? Läs mer på SIK:s webbplats

Aktuellt

Charkuterier är resurssmart mat

I två nya filmer tittar vi närmare på tillverkningen av olika lufttorkade delikatesscharkuterier tillsammans med kocken och nordiska mästaren i matlagning, Desirée Jaks.

Midsommar behöver de betande djuren Lamm i hage med gullvivor

Midsommar behöver de betande djuren

Hur lätt går det egentligen att hitta de traditionella midsommarblommorna idag, när allt fler arter är hotade? Midsommar behöver de betande djuren!

Scroll to Top