Några röster om den svenska unggrisen: Andreas Hedlund

Andreas Hedlund, årets kock 2002, numera kock på Stadshuskällaren i Stockholm.
Bild saknas

Andreas Hedlund gillar initiativet med unggrisen men anser att man bör förfina kvalitetskraven i framtiden.

– Det kan ju inte räcka med att grisen är ung, urvalet måste göras noga, säger han. Och kanske ska kriterierna bli hårdare i framtiden. Hur ska vi förhålla oss till detta? Tycker det är ok – han har ju rätt i att vi måste speca och det är konceptidén.

Aktuellt

Ko i skogen

Därför gör svenskt kött skillnad

Ofta kritiseras kött när man pratar om klimat, men det är skillnad på kött och kött. Skillnaden är stor mellan svenskt kött och kött från EU eller övriga delar av världen.

Quiche Lorraine med spenat, purjolök och sidfläsk

Våra 7 bästa recept på goda pajer

Får vi slå ett slag för pajen? Paj är gott, enkelt att laga och passar lika bra till vardag som fest. Här bjuder vi på våra 7 bästa recept på goda pajer.

Rulla till toppen