Kajsa Asp gästbloggar om kost och näring

Vårens nya gästbloggare Kajsa Asp är dietist, journalist, föreläsare och författare. Hon kommer att blogga om sina tankar kring mat, kött och trender.

Hälsosamma matvanor innebär enligt Kajsa Asp att man äter lagom mycket i förhållande till sitt behov av energi och näringsämnen och att man låter maten och måltiderna ge näring, inte bara för kroppen utan även för själen.

– Det ska vara enkelt, gott och lustfyllt att ladda batterierna – både fysiskt och mentalt, säger Kajsa Asp.

Kajsa driver företagen Mersmak kommunikation och Kajsa Asp Kommunikation AB.Läs hennes senaste blogginlägg här

Aktuellt

Charkuterier är resurssmart mat

I två nya filmer tittar vi närmare på tillverkningen av olika lufttorkade delikatesscharkuterier tillsammans med kocken och nordiska mästaren i matlagning, Desirée Jaks.

Midsommar behöver de betande djuren Lamm i hage med gullvivor

Midsommar behöver de betande djuren

Hur lätt går det egentligen att hitta de traditionella midsommarblommorna idag, när allt fler arter är hotade? Midsommar behöver de betande djuren!

Scroll to Top