Jonas Dahlbom på Les Potager des Halles i Lyon

Nu är Svenskt Kött med vd Maria Forshufvud på plats i Lyon för att bjuda på svensk unggris. Kända och kunniga kocken Jonas Dahlbom står för menyn.

På plats i köket på Les Potager des Halles i Lyon.

Jonas Dahlbom och Franck Delhoum, kökschef på Les Potager förbereder en exklusiv gastronomisk upplevelse med svenskt griskött som huvudråvara. Avsmakningsmenyn ska vara klar till kvällen då en grupp utvalda franska matjournalister kommer till restaurangen.

Aktuellt

Hur mycket kött äter vi? Förhållanden mellan konsumtion och kostråd 2023

Hur mycket kött äter vi?

Jordbruksverkets statistik visar hur mycket kött vi äter i Sverige och hur nära vi ligger kostråden för vår konsumtion 2023.

Svenskt Kött på TikTok

Svenskt Kött på TikTok

Nyligen la vi till en kanal bland våra sociala medier och numera finns Svenskt Kött på TikTok.

Rulla till toppen