Jonas Dahlbom på Les Potager des Halles i Lyon

Nu är Svenskt Kött med vd Maria Forshufvud på plats i Lyon för att bjuda på svensk unggris. Kända och kunniga kocken Jonas Dahlbom står för menyn.

På plats i köket på Les Potager des Halles i Lyon.

Jonas Dahlbom och Franck Delhoum, kökschef på Les Potager förbereder en exklusiv gastronomisk upplevelse med svenskt griskött som huvudråvara. Avsmakningsmenyn ska vara klar till kvällen då en grupp utvalda franska matjournalister kommer till restaurangen.

Aktuellt

Charkuterier är resurssmart mat

I två nya filmer tittar vi närmare på tillverkningen av olika lufttorkade delikatesscharkuterier tillsammans med kocken och nordiska mästaren i matlagning, Desirée Jaks.

Midsommar behöver de betande djuren Lamm i hage med gullvivor

Midsommar behöver de betande djuren

Hur lätt går det egentligen att hitta de traditionella midsommarblommorna idag, när allt fler arter är hotade? Midsommar behöver de betande djuren!

Scroll to Top