Avsmakningsmeny med svensk unggris

Jonas Dahlbom förbereder kvällens avsmakningsmeny för särskilt inbjudna franska jorunalister.

– Vi är stolta över den höga kvalitet som svensk grisproduktion håller, säger Jonas Dahlbom, meriterad kock och krögare som kom på fjärde plats i Bocuse d´or 2005. Jonas har också vunnit det svenska mästerskapet i professionell matlagning, Årets Kock, 1996.

Menyn har tagits fram tillsammans med Franck Delhoum, kökschef på Les Potager des Halles i Lyon. Läs hela menyn i PDF:en nedan!

Aktuellt

Charkuterier är resurssmart mat

I två nya filmer tittar vi närmare på tillverkningen av olika lufttorkade delikatesscharkuterier tillsammans med kocken och nordiska mästaren i matlagning, Desirée Jaks.

Midsommar behöver de betande djuren Lamm i hage med gullvivor

Midsommar behöver de betande djuren

Hur lätt går det egentligen att hitta de traditionella midsommarblommorna idag, när allt fler arter är hotade? Midsommar behöver de betande djuren!

Scroll to Top