Äntligen färsk svensk kebab i kyldisken!

I dagarna lanserar Amir Kheirmand, Sveriges Mästerkock 2014, en helt ny kebabserie genom sitt egna varumärke Schysst käk. Serien innehåller förutom klassisk kebab också kycklingkebab och gyros samt tillhörande kebabsåser. 

”Kebab är så otroligt populärt i Sverige – vi svenskar gillar verkligen vår kebab, både vuxna och de allra flesta ungar. Nu vill jag ta kebaben hem till våra egna kök med ett riktigt schysst kebabkött. Svenskt och färskt förstås, säger Amir Kheirmand.”

Amir och Schysst käk har faktiskt redan smyglanserat kebaben i butiker i sitt närområde men nu är det dags för den stora nationella lanseringen:

– ”Både ICA och Coop har nu valt att ta in vårt sortiment centralt. Det betyder att handlare runt om i hela landet nu kan ta hem våra produkter. Vi hoppas och tror på succé. Det här har jag och hela mitt team jobbat hårt för länge och en färsk kebab gjord på svenskt kött är någonting som har saknats. Jag tror att en hemmagjord kebabpizza, kebabrulle eller kebabtallrik kan bli ett riktigt bra alternativ såväl en vardagskväll som till fredagsmyset, säger Amir Kheirmand.”

– ”Det unika med vårt Kebabsortiment är att det är färskt, grillad och skuren från en Kebabstock och naturligtvis gjort på Svenskt kött. Kebab på riktigt helt enkelt, säger Amir Kheirmand.”

Här kan du se när Matgeek testar kebab från Schysst käk. 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email