#Köttpodden
Välkommen till podcasten Köttpodden där spännande gäster pratar kött ur olika infallsvinklar. Programledare är Svenskt Kötts vd Elisabet Qvarford

Köttpodden med Jens Linder

Vi pratar i det här avsnittet om att laga mat vi mår bra av och som gör måltiden riktigt mysig och god. Jens Linder avslöjar …

Köttpodden med Jonas Tunestål

Jonas Tunestål har jobbat på slakteri hela yrkeslivet. Nu är han vd på KLS Ugglarps, ett av Sveriges största slakterier. Vi pratar slakteri och styckning …

Köttpodden med Jeanette Blackert

Möt Jeanette Blackert, grisbonde från Vistena Askegård i Östergötland som brinner för att öppna upp sin verksamhet för den som är intresserad. Hon tycker att …

Köttpodden med Richard Tellström

Vet du att varje gång du stoppar något i munnen är det en slags måltid? Lyssna på avsnittet där vi möter måltidsexperten Richard Tellström, inte …

Köttpodden med Johan Jureskog

I första avsnittet får vi möta matprofilen och köttkocken Johan Jureskog. Han berättar att det godaste köttet han ätit kom från tjuren Ferdinand och att …

Köttpodden – teaser

Tjuvlyssna på Köttpoddens första avsnitt där Elisabet Qvarford möter matprofilen och köttkocken Johan Jureskog.  Du kan också följa och lyssna på Köttpodden via iTunes , Acast …

Rulla till toppen