Vill du vara med i Svenskt Kötts instafett?

Svenskt Kött lämnar varje vecka  över sitt instagram-konto till en köttbonde eller branschperson som publicerar bilder från sin vardag. Vill du vara med i instafetten och sprida kunskap om svensk köttproduktion?

Tanken med vår instafett är att visa den bredd, kompetens och vardag som ligger bakom svensk köttproduktion. Vi vill visa på variationen och det breda engagemanget i vardagen hos duktiga personer och verksamheter som på olika sätt jobbar med svenskt kött och svenska charkuterier.

Instagram är en bra kanal för att visa upp och dela engagemanget som finns hos svenska bönder och de som förädlar svenskt kött. Här får vi chansen att lyfta fram kreativiteten i branschen, intressanta produkter, aktiviteter och alla kompetenta och kreativa människor som på olika sätt arbetar med kött och charkuterier.

Många tycker att bilder på Instagram är intressantare och mer trovärdiga än traditionella pressbilder, de visar en upplevelse och händelse med karaktär och känsla. Bilderna ger perspektiv och en djupare förståelse för vad som ligger bakom svensk djuruppfödning och förädling.

Så här gör du för att vara med

Vill du vara med och sprida kunskap om svensk kött från gård till bord?  

Hör av dig till oss antingen via mail, Facebook messenger eller Instagrams meddelandefunktion! Det är roligt och vi har intresserade och engagerade följare. 

Aktuellt

En mångfald av betesdjur skapar mångfald av växter

Mångfald av betesdjur skapar mångfald av växter

En mångfald av betesdjur skapar ännu högre mångfald bland växter och andra arter. Djurens betande gör att ingen växt kan ta överhanden eftersom de ständigt betas ner, så att många arter kan samsas på liten yta. Men nötdjur, får och hästar betar intressant nog på olika sätt.

Scroll to Top