Svenskt kötts rapport vann Svenska Publishing-Priset!

Svenskt kötts rapport 2015 har vunnit Svenska Publishing-Priset 2015 i kategorin ”Print – rapporter bransch och företag". 

”För fräsch form och texter som lockar till läsning – saken är biff!” Det var juryns motivering till att Svenskt kötts Rapport 2015 igår kväll vann Svenska Publishing-Priset. 

– Det är jätteroligt att få detta erkännande för vårt arbete i en tid då kött är så omdiskuterat. Vi har velat lyfta fram alla mervärden som det svenska köttet står för och det värdefulla livsmedel som köttet är, säger Elisabet Qvarford, projektledare på Svenskt kött.

Svenska Publishing-Priset är Sveriges mest heltäckande kommunikationstävling och omfattar alla etablerade former av kommunikation. 

– I år var dessutom antalet tävlingsdeltagare rekordstort så det är extra roligt att vi var bäst i vår kategori, säger Elisabet Qvarford

Svenskt kött Rapport 2015 har tagits fram tillsammans med kommunikationsbyrån Lewander & Co. 

Priset har delats ut sedan början av 1990-talet och Svenskt kötts tog emot priset på Svenska Publishing-galan måndagen den 9 november i Stockholm.

Läs mer om Svenskt kötts Rapport 2015 och beställ ditt eget exemplar här.

Mer info om Svenska Publishing-Priset

Aktuellt

Charkuterier är resurssmart mat

I två nya filmer tittar vi närmare på tillverkningen av olika lufttorkade delikatesscharkuterier tillsammans med kocken och nordiska mästaren i matlagning, Desirée Jaks.

Midsommar behöver de betande djuren Lamm i hage med gullvivor

Midsommar behöver de betande djuren

Hur lätt går det egentligen att hitta de traditionella midsommarblommorna idag, när allt fler arter är hotade? Midsommar behöver de betande djuren!

Scroll to Top