Sista köttskolan med Mitt Kök: redskap

I morgondagens Köttskola i Mitt Kök i TV4:s Nyhetsmorgon handlar det om redskap i köket. Detta är seriens sista avsnitt.

Att ha bra redskap i köket gör matlagningen roligare. Passa på att få tips från köttexperten Eric Persson och kocken Tommy Myllymäki om hur du bästa tar hand om dina knivar och skärbrädor.

Mitt%20k%C3%B6k%20l%C3%A4r%20oss%20om%20bra%20k%C3%B6ttverktyg

Se Köttskolans alla inslag

Under sju veckor har Köttskolan sänds i Mitt Kök. Här har vi samlat alla inslagen.

Mer information

Eric Persson  bloggar om redskap i köket: ”En materialsport så god som någon”

Aktuellt

Investerare säljer innehav i köttbolag som skövlar regnskog

COP30 breddar klimatfrågan

Under COP30, FN:s klimattoppmöte 2025, breddar man klimatfrågan genom att titta på hur sektorer som livsmedelsproduktionen kan vara en del av lösningen.

Ko i skogen

Därför gör svenskt kött skillnad

Ofta kritiseras kött när man pratar om klimat, men det är skillnad på kött och kött. Skillnaden är stor mellan svenskt kött och kött från EU eller övriga delar av världen.

Rulla till toppen