Se lunchen på Grisföretagardagen!

Svenskt kött bad Klas Lindberg, medlem i Svenska Kocklandslaget att sno ihop något gott till Grisföretagardagen. Se själv hur det gick till - given succé!
Bild saknas

Nu var det förstås inte bara att sno ihop. Det ligger mycket arbete bakom en lunch för 500 sittande gäster. Klas och ett duktigt gäng på Sodexo AB – Elmia Restaurangerna gjorde ett kanonjobb som uppskattades mycket av deltagarna. Vad bjöds det på då? Jo, kryddstekt karré från Guldgris, äpple- och timjankorv samt mör sylta. Pumpapuré, syrliga höstgrönsaker och sky med brynt smör.

Mer om Grisföretagardagen

Aktuellt

Ko i skogen

Därför gör svenskt kött skillnad

Ofta kritiseras kött när man pratar om klimat, men det är skillnad på kött och kött. Skillnaden är stor mellan svenskt kött och kött från EU eller övriga delar av världen.

Quiche Lorraine med spenat, purjolök och sidfläsk

Våra 7 bästa recept på goda pajer

Får vi slå ett slag för pajen? Paj är gott, enkelt att laga och passar lika bra till vardag som fest. Här bjuder vi på våra 7 bästa recept på goda pajer.

Rulla till toppen