
Tommy Myllymäki bjuder på griskött med grönsaker
I TV4s Mitt kök lagar Tommy Myllymäki sin gotlandsinspirerade vinnarrätt från Kock-EM. Nu kan du också laga mat som en vinnare. Med svenskt kött förstås.

I TV4s Mitt kök lagar Tommy Myllymäki sin gotlandsinspirerade vinnarrätt från Kock-EM. Nu kan du också laga mat som en vinnare. Med svenskt kött förstås.

Svenskt kött stod som värd för debatten om innehållet i charkuterier, korvar och färdigmat – var kommer köttet ifrån? Se en inspelning av hela debatten här.

Sedan början av juni syns märket Svenskt kött i kampanjmaterial i över 700 butiker runt om i Sverige på nätet i form av banners på recept.nu, som en av presentatörerna i ”TV4 Mitt Kök – sommar med grill”, samt under #svensktkött.

Precis som förra
året är branschorganisationen Svenskt kött på plats i Visby under
Almedalsveckan. Vi arrangerar debatten ”Bara Gud och slaktar´n… – en
debatt om det anonyma köttet i charken och färdigmaten”.