I dagens program berättar köttexperten Eric Persson om de olika köttförpackningar man kan finna ute i butikerna och hur de fungerar.
Tommy Myllymäki visar också hur man lyckas bäst med stekningen av köttfärs.
I dagens program berättar köttexperten Eric Persson om de olika köttförpackningar man kan finna ute i butikerna och hur de fungerar.
Tommy Myllymäki visar också hur man lyckas bäst med stekningen av köttfärs.

Till hösten 2026 planeras ny gymnasieutbildning inom kött och chark på Uddevalla gymnasium.

Ofta kritiseras kött när man pratar om klimat, men det är skillnad på kött och kött. Skillnaden är stor mellan svenskt kött och kött från EU eller övriga delar av världen.

Undrar du haur man ska göra för att lyckas med en så där härligt mustig gryta? Här är våra bästa tips och recept.

Jobbar du med offentliga måltider och lyfter du i så fall hur ni jobbar med svensk livsmedel? Då kan du vara med i vår tävling och vinna en temadag!

Får vi slå ett slag för pajen? Paj är gott, enkelt att laga och passar lika bra till vardag som fest. Här bjuder vi på våra 7 bästa recept på goda pajer.