Köttskola med Mitt Kök: förpackningar och köttfärs

Vad ska man tänka på när man handlar kött? Och hur steker man köttfärs bäst? Köttskolan i Mitt Kök ger konkreta svar!

I dagens program berättar köttexperten Eric Persson om de olika köttförpackningar man kan finna ute i butikerna och hur de fungerar.

Tommy Myllymäki visar också hur man lyckas bäst med stekningen av köttfärs.

Mitt20kC3B6k20kollar20nC3A4rmare20pC3A520kC3B6ttfC3B6rpackningar20och20att20steka20fC3A4rs

Läs mer

Aktuellt

Ko i skogen

Därför gör svenskt kött skillnad

Ofta kritiseras kött när man pratar om klimat, men det är skillnad på kött och kött. Skillnaden är stor mellan svenskt kött och kött från EU eller övriga delar av världen.

Quiche Lorraine med spenat, purjolök och sidfläsk

Våra 7 bästa recept på goda pajer

Får vi slå ett slag för pajen? Paj är gott, enkelt att laga och passar lika bra till vardag som fest. Här bjuder vi på våra 7 bästa recept på goda pajer.

Rulla till toppen