Köttexpert på mässan Mitt Kök i Stockholm

Köttexpert Eric Persson deltar på Mitt Kök Sverigesresans scen under helgens mässa i Stockholm.

Eric Persson, köttexpert deltar tillsammans med Tommy Myllymäki och Jens Dolk på Mitt Kök Sverigesresans scen på mässan Mitt Kök i Stockholm i helgen.

Det bjuds på smakprov från Sverigeresan 2013 – något
för både öga, öra och mun.

Tider för Eric på scenen

  • Lördag 9/11: 13.30-14.00, 15.00-15.30
  • Söndag 10/11: 12.00-12.30, 14.15-14.45

Aktuellt

Investerare säljer innehav i köttbolag som skövlar regnskog

COP30 breddar klimatfrågan

Under COP30, FN:s klimattoppmöte 2025, breddar man klimatfrågan genom att titta på hur sektorer som livsmedelsproduktionen kan vara en del av lösningen.

Ko i skogen

Därför gör svenskt kött skillnad

Ofta kritiseras kött när man pratar om klimat, men det är skillnad på kött och kött. Skillnaden är stor mellan svenskt kött och kött från EU eller övriga delar av världen.

Rulla till toppen