Jobbar du i butik? Boka utbildningen ”Fråga mig om charkuterier”!

Välkommen till vår grundutbildning om charkuterier! Vi ger dig mer kunskap om olika typer av pålägg, korvar och skinkor, traditionella och nya, svenska och internationella klassiker.

Många av dagens konsumenter är engagerade – de vill veta mer om hur
charkuterier tillverkas och om köttets ursprung. Och när det gäller just
charkuterier lägger kunderna gärna ner lite extra tid på att välja
rätt.

Många behöver råd, vägledning och inspiration. Då är din kunskap
som butiksmedarbetare ovärderlig.

Lär dig mer om charkuterier

Under utbildningen, som är en halvdag lång får du veta mer om olika tillverkningsmetoder för charkuterier, och fakta om charkuterier från olika europeiska länder.

Svenskt kött har tagit fram utbildningen ”Fråga mig om charkuterier” tillsammans med SIK. Utbildningen arrangeras i samarbete med matkonsulterna inom Hushållningssällskapet över hela Sverige.

Läs mer och anmäl ditt intresse här!

Aktuellt

Ko i skogen

Därför gör svenskt kött skillnad

Ofta kritiseras kött när man pratar om klimat, men det är skillnad på kött och kött. Skillnaden är stor mellan svenskt kött och kött från EU eller övriga delar av världen.

Quiche Lorraine med spenat, purjolök och sidfläsk

Våra 7 bästa recept på goda pajer

Får vi slå ett slag för pajen? Paj är gott, enkelt att laga och passar lika bra till vardag som fest. Här bjuder vi på våra 7 bästa recept på goda pajer.

Rulla till toppen