
Bruschetta med lever, örtsallad och parmesan
Lever är så mycket mer än bara leverpastej på mackan. Prova denna bruschetta med lever, örtsallad och parmesan!

Lever är så mycket mer än bara leverpastej på mackan. Prova denna bruschetta med lever, örtsallad och parmesan!

Detta härliga recept på quiche Lorraine med spenat, purjolök och sidfläsk är framtaget av danske kocken William Milsted.

Till sommarens grillning passar det utmärkt med en läcker och smakrik macka – som denna sandwich med grillat sidfläsk, kimchi och sesammajonnäs.

Stekt nötskav av fransyska i pitabröd passar lika bra till fredagsmyset som utflyktsmackor. Lökfräs med äpple och het sås blir pricken över i:et.

Bakad potatis med oströra och bacon är en lättlagad lunch eller ett enkelt kvällsmål.
Ett paket bacon eller två är bra att ha på lut hemma för en snabblunch eller ett kvällsmål, som till en sallad med bacon och vitlökskrutonger.

Quiche Lorraine är en klassisk paj med tärningar av ost och rökt sidfläsk. Tillaga den i förväg, och servera med en enkel sallad till.