Vilken butik har Sveriges bästa kött- och charkuteriavdelning?

Handlar du eller jobbar på den där butiken med det lilla extra vad gäller kött och charkuterier? Då är det dags att nominera den till Dagligvarugalan där Svenskt kött är stolt kategoripartner.

Dagligvarugalan är dagligvarubranschens stora pris och en uppskattad träffpunkt för hela branschen. Här utses vinnare i 20 kategorier under en festlig kväll den 29 september på Waterfront Congress Center i Stockholm.

Nu går det bra att skicka in nomineringar till Årets kött- och charkuteriavdelning, där Svenskt kött är kategoripartner och jurydeltagare. Nomineringen är gratis och här kan du lämna ditt bidrag. Sista nomineringsdag är 20 maj.

Årets Kött- och Charkuteriavdelning 

Vinnaren av Årets Kött- och charkuteriavdelning ska vara en butik som utmärker sig genom att med engagemang och stor kunskap om kött, kombinerat med affärskänsla, lyfta fram köttavdelningen.

Priset är instiftat för att främja butiker som aktivt arbetar med: 

  • Att förmedla kunskap om kött i allmänhet och svenskt kött i synnerhet 
  • Kunniga och engagerade medarbetare 
  • Praktiska säljlösningar som inspirerar till merköp och nya matupplevelser 
  • Sortiment som är attraktivt och matchar kundernas efterfrågan

Aktuellt

Charkuterier är resurssmart mat

I två nya filmer tittar vi närmare på tillverkningen av olika lufttorkade delikatesscharkuterier tillsammans med kocken och nordiska mästaren i matlagning, Desirée Jaks.

Midsommar behöver de betande djuren Lamm i hage med gullvivor

Midsommar behöver de betande djuren

Hur lätt går det egentligen att hitta de traditionella midsommarblommorna idag, när allt fler arter är hotade? Midsommar behöver de betande djuren!

Scroll to Top