Dagligvarugalan är dagligvarubranschens stora pris och en uppskattad träffpunkt för hela branschen. Här utses vinnare i 20 kategorier under en festlig kväll den 29 september på Waterfront Congress Center i Stockholm.
Nu går det bra att skicka in nomineringar till Årets kött- och charkuteriavdelning, där Svenskt kött är kategoripartner och jurydeltagare. Nomineringen är gratis och här kan du lämna ditt bidrag. Sista nomineringsdag är 20 maj.
Årets Kött- och Charkuteriavdelning
Vinnaren av Årets Kött- och charkuteriavdelning ska vara en butik som utmärker sig genom att med engagemang och stor kunskap om kött, kombinerat med affärskänsla, lyfta fram köttavdelningen.
Priset är instiftat för att främja butiker som aktivt arbetar med:
- Att förmedla kunskap om kött i allmänhet och svenskt kött i synnerhet
- Kunniga och engagerade medarbetare
- Praktiska säljlösningar som inspirerar till merköp och nya matupplevelser
- Sortiment som är attraktivt och matchar kundernas efterfrågan