Vad tycker svenska folket om svenskt kött?

Vad tycker svenska folket om svenskt kött?

Välkommen till ett webbinarium med Svenskt Kött den 23 maj kl. 11:00 där vi presenterar de viktigaste insikterna från färska marknadsundersökningar genomförda av Novus och Ungdomsbarometern.

Vi lever i en tid präglad av oro – ekonomisk och politisk osäkerhet samt stora hållbarhetsutmaningar påverkar våra liv, oavsett ålder. Men hur påverkar det våra matval? Finns det ett samband mellan en osäker omvärld och vår syn på kött som livsmedel?

Med hjälp av data från Novus och Ungdomsbarometern har vi undersökt hur svenska konsumenter – unga som äldre – ser på kött ur flera perspektiv.

Fredagen den 23 maj kl. 11:00 bjuder vi in dig till ett webbinarium där vi presenterar de mest relevanta resultaten och reflekterar kring vad de betyder för branschen. Webbinariet pågår i cirka 45 minuter inklusive frågor.

När: Fredag 23 maj 11:00 till cirka 11:45

Var: Länk via Teams skickas ut på morgonen 23 maj

Anmäl dig här

* indicates required

Aktuellt

Investerare säljer innehav i köttbolag som skövlar regnskog

COP30 breddar klimatfrågan

Under COP30, FN:s klimattoppmöte 2025, breddar man klimatfrågan genom att titta på hur sektorer som livsmedelsproduktionen kan vara en del av lösningen.

Ko i skogen

Därför gör svenskt kött skillnad

Ofta kritiseras kött när man pratar om klimat, men det är skillnad på kött och kött. Skillnaden är stor mellan svenskt kött och kött från EU eller övriga delar av världen.

Rulla till toppen