Köttskola med Mitt Kök: chark

Köttskolan i Mitt Kök i TV4:s Nyhetsmorgon handlade denna fredagmorgon om svenska charkuterier.

I Mitt kök tittar köttexperten Eric Persson närmare på vad den svenska charkdisken har att erbjuda. Samtidigt visar Tommy Myllymäki hur man steker isterband på rätt sätt. Isterbandets syrliga smak är unikt för Sverige.

Typiskt för svenska charkuterier är att de röks och just lokala svenska charkuterier är väldigt trendigt just nu, berättar Eric.

Mitt%20k%C3%B6k%20steker%20isterband%20och%20tittar%20n%C3%A4rmare%20p%C3%A5%20den%20svenska%20charkdisken

Läs mer

Aktuellt

Ko i skogen

Därför gör svenskt kött skillnad

Ofta kritiseras kött när man pratar om klimat, men det är skillnad på kött och kött. Skillnaden är stor mellan svenskt kött och kött från EU eller övriga delar av världen.

Quiche Lorraine med spenat, purjolök och sidfläsk

Våra 7 bästa recept på goda pajer

Får vi slå ett slag för pajen? Paj är gott, enkelt att laga och passar lika bra till vardag som fest. Här bjuder vi på våra 7 bästa recept på goda pajer.

Rulla till toppen