Kajsa Asp gästbloggar om kost och näring

Vårens nya gästbloggare Kajsa Asp är dietist, journalist, föreläsare och författare. Hon kommer att blogga om sina tankar kring mat, kött och trender.

Hälsosamma matvanor innebär enligt Kajsa Asp att man äter lagom mycket i förhållande till sitt behov av energi och näringsämnen och att man låter maten och måltiderna ge näring, inte bara för kroppen utan även för själen.

– Det ska vara enkelt, gott och lustfyllt att ladda batterierna – både fysiskt och mentalt, säger Kajsa Asp.

Kajsa driver företagen Mersmak kommunikation och Kajsa Asp Kommunikation AB.Läs hennes senaste blogginlägg här

Aktuellt

Ko i skogen

Därför gör svenskt kött skillnad

Ofta kritiseras kött när man pratar om klimat, men det är skillnad på kött och kött. Skillnaden är stor mellan svenskt kött och kött från EU eller övriga delar av världen.

Quiche Lorraine med spenat, purjolök och sidfläsk

Våra 7 bästa recept på goda pajer

Får vi slå ett slag för pajen? Paj är gott, enkelt att laga och passar lika bra till vardag som fest. Här bjuder vi på våra 7 bästa recept på goda pajer.

Rulla till toppen