Ica Kvantum Landvetter blev Årets Kött- och charkuteriavdelning 2016

Igår kväll korades Ica Kvantum Landvetter till Årets kött & charkuteriavdelning på Dagligvarugalan.

”Här finns medarbetare som ger det lilla extra och kryddar med butiksegna recept och regelbundet utbytta skyltar. Avdelningen som har blivit en naturlig samlingsplats i butiken har fokus på svenskt, lokalt och ekologiskt. Med engagemang, kompetens och glädje har butiken skapat en avdelning som ligger i framkant.” 

Svårare än så behöver det inte vara, tyckte juryn som bestod av Elisabet Qvarford, vd Svenskt kött, Eric Persson, food and strategy consulting, Crossover Creative, Ingela Stenson, omvärldsanalytiker United Minds, Richard Singbrant, försäljningschef färskvaror på Ica Maxi Malmö och Joachim Björk, Fri Köpenskap (ordförande).

Svenskt kött sponsrar kategorin

ICA Kvantum, Landvetter, har korats till Årets Kött- & charkuteriavdelning! Svenskt kött är mycket stolta över att vara kategorisponsor till Årets Kött- och Charkuteriavdelning i Dagligvarugalan. Vi vill rikta ett stort och varmt grattis även till de övriga finalisterna City Gross, Linköping och Ica Kvantum Varberg som inspirerar genom sitt engagemang och sin stora kunskap om kött och charkuterier.

Du kan läsa om alla vinnare i galan på friköpenskap.se

Aktuellt

Allt du vill veta om julskinka

Allt du vill veta om julskinka

Hur stor och vilken skinka ska man köpa? Vad ska man göra med skinkresterna? Här har vi samlat allt du vill veta om julskinka.

Aptitretare med kalvsylta, rödbeta och stekt potatis

Våra godaste glöggsnittar

Planerar du adventsmys eller glöggmingel? Här hittar du våra godaste glöggsnittar med juliga tillbehör.

Investerare säljer innehav i köttbolag som skövlar regnskog

COP30 breddar klimatfrågan

Under COP30, FN:s klimattoppmöte 2025, breddar man klimatfrågan genom att titta på hur sektorer som livsmedelsproduktionen kan vara en del av lösningen.

Rulla till toppen