Sabis Fältöversten är Årets kött- och charkuteriavdelning 2012

Vi gratulerar Sabis Fältöversten i Stockholm som har utsetts till Årets kött- och charkuteriavdelning 2012 i Dagligvarugalan.

Svenskt Kött är stolt sponsor till den nya kategorin Årets Kött- och Charkuteriavdelning på Dagligvarugalan. Galan gick av stapeln på Cirkus i Stockholm för fjärde året i rad den 6 september.

Aktuellt

Quiche Lorraine med spenat, purjolök och sidfläsk

Våra 7 bästa recept på goda pajer

Får vi slå ett slag för pajen? Paj är gott, enkelt att laga och passar lika bra till vardag som fest. Här bjuder vi på våra 7 bästa recept på goda pajer.

Rimmat kött

Vilken beredskap har vi egentligen?

När gränser stängs, importen störs och den egna produktionen minskar, då står hela vår livsmedelsförsörjning på spel – men hur väl rustade vid en kris är vi egentligen?

Få ihop vardagen efter semestern

Få ihop vardagen efter semestern

Hur ska man få ihop vardagen efter semestern? Det ska finnas tid för matlagning, jobb, kanske träning och att hämta och lämna barn.

Rulla till toppen