Lever

Ragu bolognese med pappardelle

Ragù Bolognese med pappardelle

Vill du veta hemligheten bakom en riktigt mustig Ragù Bolognese? Ha i fint tärnad lever i såsen och koka länge! Servera med en riktigt god pasta som exempelvis pappardelle.

Glöggpastej med glöggelé

Glögg är en fin julkrydda som vi gärna använder till julbordets olika rätter. Här i en len pastej med glöggkryddad gelé. Du behöver såväl röd glögg som vit glögg till den här pastejen. 

Stekt nötlever i gräddsås

Stekt nötlever med gräddsås

Det här receptet kan du använda som grundrecept för nötlever stekt i skivor. Lever med gräddsås tillhör den svenska husmanskosten, men här har vi bytt ut den tjocka redda såsen, som ofta serveras till, mot en lättare variant.

Charkuteristens julpastej

Charkuteristens julpastej

Här hittar du receptet på charkuteristens julpastej – en härlig, hemlagad pastej som är trevlig att bjuda på till jul.

Rulla till toppen