Var finns Sverigs bästa kött- och charkuteriavdelning?

Är du kund eller jobbar i en butik som satsar lite extra på sin kött- och charkuteriavdelning? Se till att nominera den till Dagligvarugalan!
Bild saknas

Dagligvarugalan premierar och lyfter fram goda exempel, bra insatser och kreativitet. Initiativ som speglar den nära, dagliga kontakten med konsumenterna med lyhördhet och snabbhet till förändringar. Och nu är det dags att nominera. Senaste den 8 maj kan du lämna ditt bidrag.

Vinnaren av Årets Kött- och charkuteriavdelning ska vara en butik som utmärker sig genom att med engagemang och stor kunskap om kött, kombinerat med affärskänsla, lyfta fram köttavdelningen.

Priset är instiftat för att främja butiker som aktivt arbetar med:

  • Att förmedla kunskap om kött i allmänhet och svenskt kött i synnerhet
  • Kunniga och engagerade medarbetare
  • Praktiska säljlösningar som inspirerar till merköp och nya matupplevelser
  • Sortiment som är attraktivt och matchar kundernas efterfrågan

Coop Daglivs vinnare 2014

Förra året vann Coop Daglivs i Stockholm med motiveringen ”Med stort engagemang driver medarbetarna kött- och charkförsäljningen. Ett brett sortiment och tilltalande exponeringar bidrar till framgångarna för denna kundmagnet”. Året innan dess var ICA Kvantum i Kungsbacka stolt vinnare.

Nominera här!

Aktuellt

Ko i skogen

Därför gör svenskt kött skillnad

Ofta kritiseras kött när man pratar om klimat, men det är skillnad på kött och kött. Skillnaden är stor mellan svenskt kött och kött från EU eller övriga delar av världen.

Quiche Lorraine med spenat, purjolök och sidfläsk

Våra 7 bästa recept på goda pajer

Får vi slå ett slag för pajen? Paj är gott, enkelt att laga och passar lika bra till vardag som fest. Här bjuder vi på våra 7 bästa recept på goda pajer.

Rulla till toppen