Svenskt kött blir tydligare

Som du kanske ser har vi bytt ut vår tidigare gröna logotyp mot det nya blågula Svenskt kött-märket. Varför då?
Bild saknas

I våras lanserade vi Svenskt kött-märket som ursprungsmärkning för hundraprocentigt svenska chark och köttvaror i samarbete med LRF och de stora handelskedjorna. Detta är vi mycket stolta över och vi har redan över hundra  företag anslutna.

Nu tar vi ett steg vidare för att bli tydligare i vår kommunikation och använder ett och samma märke för hela vår verksamhet. Enklare för oss och tydligare för alla. Verksamheten är förstås densamma: vi informerar aktivt om svenskt gris-, nöt-, och lammkött och nyttan med svensk djuruppfödning. Och det tänker vi fortsätta med!

Aktuellt

Ko i skogen

Därför gör svenskt kött skillnad

Ofta kritiseras kött när man pratar om klimat, men det är skillnad på kött och kött. Skillnaden är stor mellan svenskt kött och kött från EU eller övriga delar av världen.

Quiche Lorraine med spenat, purjolök och sidfläsk

Våra 7 bästa recept på goda pajer

Får vi slå ett slag för pajen? Paj är gott, enkelt att laga och passar lika bra till vardag som fest. Här bjuder vi på våra 7 bästa recept på goda pajer.

Rulla till toppen