Årets Kött- och
charkuteriavdelning ska vara en butik som utmärker sig genom att de med
engagemang och stor kunskap om kött, kombinerat med affärskänsla, lyfter fram
köttavdelningen.
Priset är instiftat för att främja butiker som aktivt arbetar med:
- Att förmedla kunskap om kött i allmänhet och svenskt kött i
synnerhet - Kunniga och engagerade medarbetare
- Praktiska säljlösningar som inspirerar till merköp och nya
matupplevelser - Sortiment som är attraktivt och matchar kundernas efterfrågan
Förra året vann kött- och charkavdelningen på Sabis Fältöversten
med motiveringen: ”Priset för årets kött- och charkuteriavdelning 2012 går
till en butik som engagerat och fokuserat arbetar för att stimulera
utvecklingen genom inspiration, kunskap och medvetna val. Kompetensen finns i
butiken bland annat eftersom all detaljstyckning och hängmörningen sker på
plats.”
Anders Lundstedt som är köttansvarig på Sabis Fältöversten tog
emot priset.
– Bra kvalité och bra färskvaror är det som lockar mig i en butik
och så vill jag förstås ha det i min köttavdelning, menar Anders Lundstedt.
Vill du nominera en kött- och charkuteriavdelning som du tycker är
särskilt bra? Klicka här och lämna ditt bidrag!
Vi behöver din nominering senast 10 maj!
En nationell jury kommer att utse tre finalister
bland de nominerade butikerna.








