Dags att nominera bästa kött- och charkuteriavdelning 2020

Svenskt Kött är stolt sponsor till kategorin Årets Kött- och Charkuteriavdelning på Dagligvarugalan. Nu är det dags att nominera!
Dags att nominera bästa kött- och charkuteriavdelning 2020

Dagligvarugalan är branschens stora galakväll där medarbetare i dagligvarubranschen står i fokus. Under kvällen uppmärksammas och belönas branschens alla hjältar. Nu är det dags att nominera bästa kött- och charkuteriavdelning 2020 –  helt enkelt den butik du tycker satsar lite extra på sin kött- och charkuteriavdelning. 

Dagligvarugalan premierar och lyfter fram goda exempel, bra insatser och kreativitet. Initiativ som speglar den nära, dagliga kontakten med konsumenterna med lyhördhet och snabbhet till förändringar. Nu är det dags att nominera bästa kött- och charkuteriavdelning 2020. Här kan du nominera, fram till den 24 maj 2020. Den 8 oktober är det sedan dags för gala där vinnarna utses. 

ICA Kvantum Liljeholmen vann 2019

Förra året vann ICA Kvantum Liljeholmen med följande motivering: ”Årets Kött- och charkuteriavdelning har en imponerande kvalitet, höjd och bredd i allt från volym till detaljer. Kunnig personal arbetar modernt, med sortiment som känns rätt i tiden och med recept som drar nytta av rådande trender där råvara, kunskap och atmosfär får ta plats. Butiken går bort från det fabriksstyckade och industripackade och exponerar maten med saluhallskänsla”. De två andra finlisterna var Stora Coop Varberg och ICA Maxi Nacka.

Engagemang och kunskap om kött

Vinnaren av Årets Kött- och charkuteriavdelning ska vara en butik som utmärker sig genom att med engagemang och stor kunskap om kött, kombinerat med affärskänsla, lyfta fram köttavdelningen. Priset är instiftat för att främja butiker som aktivt arbetar med: 

  • Att förmedla kunskap om kött i allmänhet och svenskt kött i synnerhet
  • Kunniga och engagerade medarbetare
  • Praktiska säljlösningar som inspirerar till merköp och nya matupplevelser
  • Sortiment som är attraktivt och matchar kundernas efterfrågan

Svenskt Kött är stolt sponsor till kategorin Årets Kött- och Charkuteriavdelning på Dagligvarugalan, Sveriges största tävling för dagligvarubranschen med 16 kategorier. Galan arrangeras av Fri Köpenskap. Juryns för kategorin består av Isabel Moretti – Svenskt Kött, Majsan Pense – Coop, Ingela Stenson – United Minds, Magnus Pettersson – Jakobsdals, Eric Persson – Crossover Creative, samt Joachim Björk – Fri Köpenskap.

Aktuellt

Allt du vill veta om julskinka

Allt du vill veta om julskinka

Hur stor och vilken skinka ska man köpa? Vad ska man göra med skinkresterna? Här har vi samlat allt du vill veta om julskinka.

Aptitretare med kalvsylta, rödbeta och stekt potatis

Våra godaste glöggsnittar

Planerar du adventsmys eller glöggmingel? Här hittar du våra godaste glöggsnittar med juliga tillbehör.

Investerare säljer innehav i köttbolag som skövlar regnskog

COP30 breddar klimatfrågan

Under COP30, FN:s klimattoppmöte 2025, breddar man klimatfrågan genom att titta på hur sektorer som livsmedelsproduktionen kan vara en del av lösningen.

Rulla till toppen