Nominera din bästa kött- och charkuteriavdelning

Är du kund eller jobbar i en butik som satsar lite extra på sin kött- och charkuteriavdelning? Se till att nominera den till Dagligvarugalan!

Dagligvarugalan premierar och lyfter fram goda exempel, bra insatser och kreativitet. Initiativ som speglar den nära, dagliga kontakten med konsumenterna med lyhördhet och snabbhet till förändringar. Och nu är det dags att nominera till galan – gör det senaste den 24 maj här.

Vinnaren av Årets Kött- och charkuteriavdelning ska vara en butik som utmärker sig genom att med engagemang och stor kunskap om kött, kombinerat med affärskänsla, lyfta fram köttavdelningen.

Priset är instiftat för att främja butiker som aktivt arbetar med:

  • Att förmedla kunskap om kött i allmänhet och svenskt kött i synnerhet
  • Kunniga och engagerade medarbetare
  • Praktiska säljlösningar som inspirerar till merköp och nya matupplevelser
  • Sortiment som är attraktivt och matchar kundernas efterfrågan

City Sparköp Knalleland i Borås vann 2018

Förra årets vinnare är City Sparköp Knalleland i Borås med motiveringen: ”Vinnaren av Årets kött- och charkuteriavdelning bygger på traditionella värden som hög kvalitet och hög servicegrad. Information om kött och ursprung presenteras tydligt för kunderna, även för de detaljer som kommer från närbelägna gårdar. Prydligt presenterade charkuterier förstärker intrycket ytterligare. Som pricken över i har de öppnat upp för insyn när färsen mals, korvarna stoppas och köttet packas.”

Aktuellt

Rimmat kött

Vilken beredskap har vi egentligen?

När gränser stängs, importen störs och den egna produktionen minskar, då står hela vår livsmedelsförsörjning på spel – men hur väl rustade vid en kris är vi egentligen?

Få ihop vardagen efter semestern

Få ihop vardagen efter semestern

Hur ska man få ihop vardagen efter semestern? Det ska finnas tid för matlagning, jobb, kanske träning och att hämta och lämna barn.

Rulla till toppen