Titti Jöngrens Highland cattle i Åkersberga?
– Friheten för djuren, den fina pälsen och givetvis de enorma hornen.
Anders Gunnarssons rapsgrisar och linderödsgrisar i Kvänum?
– Nyfikenheten, spralligheten och utrymmet som grisarna hade att röra sig på.
Jeanette Elanders grisgård i Västerås?
– Hur stort det var, de supergulliga kultingarna och de stora bjässarna inne i stallen.
Elin Bergströms mjölkrastjurar i Sundsvall?
– Vilka roliga, nyfikna och lekfulla djur det var.
Magnus Jönssons lamm i Hörby?
– Kontrollen han hade på djuren tillsamman med vallhunden, friheten och vilka charmigt klumpiga djur.
Tomas Perssons Black angus-kor i Sjöbo?
– Vackra djur, och otroligt mycket insprängt fett i köttet. Landskapet och den vackra betesmarken.
Elof Nilssons får på Gotland?
– Den enorma friheten, djuren gick så gott som fria och dom var galet nyfikna. Underbart att se.
Följ köttskolan
Följ hela ”Poons köttskola – en resa bland svenska gårdar” på recept.nu