Nyheter
Äldre artiklar

Hängmörat nötkött från Team Ugglarps ”guldrum”
11 november 2013
I Team Ugglarps guldrum förvandlas nötkött till en ädel råvara, stinn av aromer och smakrikedom. Jenny-Ann Sundelöf på Team Ugglarp väljer ut köttet som får chansen att förädlas.

Kontakten med kockarna är guld värd
8 november 2013
Linderödsgrisar, rapsgris och spårbarhet till gården – så kommer vi att skapa ett svenskt griskött som platsar på finkrogen. Det menar 30-åriga grisbonden Anders Gunnarsson.

Köttexpert på mässan Mitt Kök i Stockholm
7 november 2013
Köttexpert Eric Persson deltar på Mitt Kök Sverigesresans scen under helgens mässa i Stockholm.

Kockarna måste gå i bräschen för bra kött
5 november 2013
Hans Agné vet det mesta om genetiken bakom biffen. När han inte jobbar med att skapa smakrikare griskött drömmer han om att öppna egen krog.