Coop Daglivs Fridhemsplan är Årets kött- och charkuteriavdelning

Svenskt kött gratulerar Coop Daglivs i Stockholm som på Dagligvarugalan utsågs till Årets Kött- och Charkuteriavdelning 2014. - Välutbildad personal och råvaror till såväl vardag som fest är ett vinnande koncept, säger Svenskt kötts vd Maria Forshufvud.

Svenskt kött är stolt sponsor till kategorin Årets Kött- och
Charkuteriavdelning på Dagligvarugalan som hölls i går kväll den 11
september.

– För oss känns det naturligt att sponsra Årets Kött-
och Charkuteriavdelning. På så sätt vill vi lyfta fram en av de mest
spännande avdelningarna i butiken, menar Maria Forshufvud.

Motivering
för priset lyder: ”Med stort engagemang driver medarbetarna kött- och
charkförsäljningen. Ett brett sortiment och tilltalande exponeringar
bidrar till framgångarna för denna kundmagnet.”

Niklas Persson som
är butikschef för Coop Daglivs tog emot priset tillsammans med
färskvaruchef Johan Karlsson och avdelningschefen för kött och
charketuriavdelningen Jesper Nyberg.

– Vår kött- och
charkuteriavdelning är hjärtat i butiken. Det är ett fantastiskt
erkännande att kan leverera en kvalité som gör att vi blir
uppmärksammade i så tuff konkurrens, säger Niklas Persson.

Aktuellt

Ko i skogen

Därför gör svenskt kött skillnad

Ofta kritiseras kött när man pratar om klimat, men det är skillnad på kött och kött. Skillnaden är stor mellan svenskt kött och kött från EU eller övriga delar av världen.

Quiche Lorraine med spenat, purjolök och sidfläsk

Våra 7 bästa recept på goda pajer

Får vi slå ett slag för pajen? Paj är gott, enkelt att laga och passar lika bra till vardag som fest. Här bjuder vi på våra 7 bästa recept på goda pajer.

Rulla till toppen