Nyheter

Äldre artiklar

Svensk unggris tävlingsråvara i Bocuse d’Or 2014!

Den 7-8 maj arrangeras Bocuse d’Or Europe, Kock-EM i Stockholm i samband med Gastro Nord. Att svensk unggris utsetts till tävlingsråvara är ett bevis på att
svenskt griskött håller en mycket hög klass.

Lamm styckning

Tipsa om styckdetaljer till nya styckningsscheman

Svenskt Kötts styckningsscheman ska uppdateras och nu vill vi få tips på nya detaljer till dem.
En expertjury kommer att ta ställning till förslagen och tipsaren har
möjlighet att vinna ett lyxigt förkläde.

Gårdsvandring på datorn

I morgon är det direktsänd gårdsvandring på en lammgård mellan klockan 12 och 13. Sätt dig vid närmsta dator och titta in hos Tomas och Anna Olsson
på Norrby gård utanför Kungsör.

Så funkar det med svenskt lammkött

Många svenskar kommer att servera och äta lammkött i någon form till den stundande helgen. Rökt lammbog, lammstek eller varför inte ta fram grillen och bjuda på lammrack. Men får alla tag på svenskt lammkött?

Rulla till toppen