Bräserad fläskkarré: Lägg fläskkarrén i en ugnssäker form med tillhörande lock. Stick in en köttermometer så att rörets spets kommer mitt i köttbiten. Strö vitlök, salt och peppar över köttet. Lägg på lock och ställ in formen i kall ugn. Sätt ugnen på 180° och låt köttet tillagas i ca 2 timmar tills köttet är genomstekt. Innertemperaturen vara 80° eller högre.
Gurksallad med ingefära: Häll i socker, vatten, vinäger och salt i en liten kastrull. Koka upp och ta av från värmen. Låt dressingen svalna. Dela gurkan på längden. Skrapa ut kärnorna med en tesked. Skär sedan halvorna i halvmåneformade skivor. Blanda samman gurka, chili, vitlök och ingefära i en skål. Häll över dressingen och låt salladen dra i minst 1 timme.
Sojaglaze: Värm honungen i en kastrull på låg värme tills den karamelliseras. Ta av från värmen och rör ner soja och vatten. Tillsätt ingefära, citrongräs, lök, vitlök, lime och olja. Smula ner buljongtärningen och tillsätt socker, salt, peppar och chili. Rör om, ställ tillbaka på värmen och koka upp. Sänk värmen till låg och låt sjuda i ca 30 minuter. Sila sedan marinaden och koka ihop tills den blir som sirap i konsistensen.
Jordnötssås: Skala och hacka lök och vitlök. Skölj och hacka chilin fint. Värm olja i en stekpanna och stek lök, vitlök och chili i 1 minut – de ska inte få färg. Tillsätt resten av ingredienserna till jordnötssåsen och koka upp. Låt det puttra tills såsen har fått en tjock konsistens. Tillsätt lite vatten om såsen blir för tjock. Ställ sedan såsen åt sidan för att svalna.
Picklad rödlök: Lägg rödlöken i en skål marinera den i limeskal och limesaft ca 10 minuter.
Omelettpannkakor: Vispa upp äggen med salt och peppar. Värm upp 1 tsk olja i en liten stekpanna och stek 1 ½-2 dl av äggblandningen på båda sidor. Lägg på en tallrik och upprepa med resterande smet.
Servering: Häll bort vätskan från gurksalladen före servering. Skär köttet i tunna skivor och pensla med sojaglaze. Fördela köttet på omelettpannkakorna. Fyll på med gurksallad, jordnötssås, rödlök, avokado, sallad, chili, koriander och mynta. Rulla samman till en tät wrap.