Recept
  • Griskött

  • Nötkött

  • Lammkött

  • Kalvkött

  • Chark

  • Typ av måltid

  • Säsong / Tema

  • Tillagning

  • Kriterier

  • Världens kök

Flankstek chimichurri med Moses kryddsmör och läckra grönsaker

Flankstek chimichurri med Moses kryddsmör och läckra grönsaker

Flankstek chimichurri är kryddad med klassisk sydamerikansk smak och serveras med Moses kryddsmör, chili och stjärnanisinkokta grönsaker.

Grillad upp och ner-kaka med karamelliserad frukt och grillad grädde

Grillad upp och ner-kaka med karamelliserad frukt och grillad grädde

Sväng ihop en grillad upp och ner-kaka med karamelliserad frukt och grillad grädde som dessert efter grillmåltiden. Så gott!

Grillad lammrostbiff med svart vitlöksglaze och grillad knipplök

Grillad lammrostbiff med svart vitlöksglaze och grillad knipplök

Detta läckra recept på grillad lammrostbiff med svart vitlöksglaze och grillad knipplök bara måste provas till sommarens grill.

Grillrökt lammkorv med getostkräm, grillad broccoli och endive

Grillrökt lammkorv med getostkräm, grillad broccoli och endive

Grillrökt hemlagad lammkorv som serveras med getostkräm, grillad och råmarinerad broccoli, samt endive

Jerkkryddad fläskkarré i salladsblad med grönsaker och ost

Jerkkryddad fläskkarré i salladsblad med grönsaker och ost

Jerkkryddad fläskkarré i salladsblad med grönsaker och ost är ett festligt recept som passar fint när man vill laga något riktigt gott på grillen.

Grillad focaccia med gulärtshummus och grillrester

Grillad focaccia med gulärtshummus och grillrester

Grillad focaccia på grillrester med tomat, zucchini, koriander och riven ost samt syrad kål och gulärtshummus.

Långbakad äppelglaserad högrev

Långbakad äppelglaserad högrev

Långbakad högrev som är rimmad och långkokt i en härlig lag för att sedan bli äppelglaserad på grillen och kryddas med korianderfrö och rosépeppar.

Rödvinsbrässerad ox- och griskind med tryffelpotatispuré och senapspicklad kålrot

Rödvinsbrässerad ox- och griskind med tryffelpotatispuré och senapspicklad kålrot

Rödvinsbrässerad ox- och griskind med tryffelpotatispuré och senapspicklad kålrot är en god rätt som passar både till påsk och till höstens mustiga långkok.

Frasiga rårakor med pepparrotskräm, sidfläsk, grönkålschips och whiskeylingon

Frasiga rårakor med pepparrotskräm, sidfläsk, grönkålschips och whiskeylingon

Dessa frasiga rårakor med pepparrotskräm, sidfläsk, grönkålschips och whiskeylingon är framtaget av Emilia Nilsson. Perfekt till påskbuffén!

Taco med långbakad fläsksida, hembakt tortillabröd, kål och ärtgucamole

Taco med långbakad fläsksida, hembakt tortillabröd, kål och ärtgucamole

Detta recept på taco med långbakad fläsksida, hembakt tortillabröd, kål och ärtgucamole är framtaget av Emilia Nilsson från Sveriges Mästerkock 2019.

Aptitretare med kalvsylta, rödbeta och stekt potatis

Aptitretare med kalvsylta, rödbeta och stekt potatis

Visste du att resterna från julbordet gör sig utmärkt som festliga snittar? Varför inte prova dessa aptitretare med kalvsylta, rödbeta och stekt potatis?

Mini-sliders med skinkröra

Mini-sliders med skinkröra

Släng inte resterna! Dessa mini-sliders med skinkröra är passar fint att servera till nyårsfesten och låter dig ta till vara på både julskinka och grönkål.

Laga något gott med…

NYA RECEPT

Långbakad äppelglaserad högrev

Långbakad äppelglaserad högrev

Långbakad högrev som är rimmad och långkokt i en härlig lag för att sedan bli äppelglaserad på grillen och kryddas med korianderfrö och rosépeppar.

Mini-sliders med skinkröra

Mini-sliders med skinkröra

Släng inte resterna! Dessa mini-sliders med skinkröra är passar fint att servera till nyårsfesten och låter dig ta till vara på både julskinka och grönkål.

Gott till grillen

våra mest populära recept

Grytstek av fransyska

Fransyska innehåller mycket bindväv och muskelfibrerna är ganska grova, så tillagning i fuktig värme under lång tid passar perfekt för att få fram bästa smak och mörhet.

UTVALDA RECEPT

Glödgrillad entrecotekappa med rostad spetskål

Entrecotekappan är den ganska tunna muskeln som ligger ovanpå entrecoten. Den är ytterst mör och passar perfekt för grillning i het glöd. Här får den sällskap av helgrillad spetskål och ett härligt brynt vitlökssmör.

Scroll to Top